Rise Larsen 

The Love for Music and Concerts

4. juni 2022


Den ved bedst hvor skoen trykker by Rise Larsen


Et kæmpe SHOUT-OUT til denne DIY independent poprock/Folk talentfulde multikunstner, Rise Larsen, sanger, sangskriver og multi-instrumentalist, har netop sendt nye toner i streamingsrotation med det fjerde singleudspil, “Den ved bedst hvor skoen trykker” på diverse platforme.
Det er et dejligt vellykket dansksproget nummer med et fængende trommetakt og guitardrevet lydspor krydret af et catchy omkvæd med denne Kliché/The Cranberries vibe samt et effektfuld kor med hjælp fra Magnus Kjær Nissen.
Det er et iørefaldende lydspor med en fortælling om, hvor svært det kan være at sætte sig ind i andres følelser samt et budskab om blive bedre til at lytte og prøve at forstå hinanden for derved bedre at kunne hjælpes ad.
Personligt er jeg hypnotiseret af denne fantastiske vokal i omkvædet og denne vidunderlige skønne distortion guitar solo sekvens med en 60’er pigtråds vibe samt disse skønne slagtøjseffekter hen mod slutningen af nummeret - elementer der ville kunne får endnu mere liv og tid til en livekoncert.
Tjek denne spændende og interessante multikunstner og dette ganske fængende nummer, hun kan varmt anbefales - Stream eller køb musikken - Støt Op!.
Spotify 🎶🎧: https://open.spotify.com/album/5OySbcqzucTy5cPZwWkiD8...
Apple 🎶🎧: https://music.apple.com/.../den-ved-bedst.../1621034967...foto/artwork: unknowntrommer: Jon Petersen�mix/master: Knud-Erik Jensen, Ziggophon multimedia.#riselarsen #denvedbedsthvorskoentrykker #newsingle #newrelease #newmusic #pop #rock #folk #fængende #kananbefales #international #support #støtop #Støtenmusiker #risingstar #upcomingartist #womaninmusic #strongfemale #diy #independent #kvinderimusik #femaleartist #shoutout

The Love for Music and Concerts.

18. august 2022 ·


Storm by Rise Larsen


Et kæmpe SHOUT-OUT til denne spændende talentfulde independent one-woman band, Rise Larsen, sanger, sangskriver og multi-instrumentalist med et blændende poprock/Folk univers, som er højaktuel med nye toner med singlen, “Storm”, der spinder i rotation på din favorit streamingsplatform.

Der er endnu et glimrende og iørefaldende udspil fra denne fantastiske DIY kunstner med et smukt stærkt dansksproget lyrisk univers fortalt med en dejlig rebelsk vibe i sangstilen.
En smuk stærk lille ballade med et tromme-/guitardrevet lydspor med et særdeles vidunderlig guitar, der virkelig bluser op med skøn styrke mod slutningen af sangen.
Personligt hypnotiseret af denne fantastiske vokal samt disse fængende guitar riffs
.
Tjek denne spændende og interessante multikunstner og dette ganske fængende nummer, hun kan varmt anbefales - Stream eller køb musikken - Støt Op!.
Spotify 🎶🎧: https://open.spotify.com/album/4JRIXU4a1qX6eKRdtpBW2I...
Apple 🎶🎧: https://music.apple.com/dk/album/storm/1631879484...
Video: https://youtu.be/QCzYW8LBOxwfoto/artwork: unknown�mix/master: Ziggophon multimedia.#riselarsen #storm #newsingle #newrelease #newmusic #pop #rock #folk #fængende #kananbefales #international #support #støtop #Støtenmusiker #risingstar #upcomingartist #womaninmusic #strongfemale #diy #independent #kvinderimusik #femaleartist #shoutout Se mindre

Multikoncert Bio Bernhard

9. april 2022
Anmeldt af Ole Rolf LassenRise Larsen kan kunsten at forføre. Fra scenen lokker hun med sin udstråling, sin stemme, guitar og fængende, rørende melodier tilhørerne ind i et univers af skrøbelig skønhed og smertefuld længsel.


I ”Mindernes Alle” – bare titlen er en perle – fører hun os ind i melankoliens dulmende tilflugtssted. Hendes generte ynde og den varierede dynamik i guitarspillet efterlader os afvæbnede så vi tror på det når hun synger ”Jeg elsker dig for altid”.


Hun afsøger skånselsløst de inderste kroge af vores hjerter og bevidsthed. At vi har primitive behov, kan være tarvelige og gemene har jo sine årsager så ”Måske er vi engle”. At hun udleverer sig selv og sin uperfekthed gør det lidt lettere for os at se os selv i øjnene, for når ”vores drømme om fred møder den jordiske virkelighed” bliver det svært at være menneske. Så måske…


”De uskyldige børn”, som vi inderst inde alle er har svære vilkår i følelsernes labyrinter og de subtile magtkampe som foregår alle vegne.


Rise tør – udlevere sig selv på godt og ondt, blive i smerten, så vi osse får muligheden for at se ærligt på dem vi er - ”helt alene hver for sig når vi var sammen”.


I ”Brainwashed” blir den sædvanlige negative association, der hænger ved hjerne-vaskeriet måske forvandlet. Udenfor den mentale, teoretiske indpakning vi prøver at forstå og beskrive vores tilværelse ud fra finder hun en udvej, for ”Månen er så smuk i nat…..,” og har den et vaskeri?


Hendes brug af loops og det medbragte ONE WOMAN BAND giver hende lejlighed til at vise en anden side af sit udtryk – rockmusikeren der stilfærdigt og stilsikkert river os med i en guitarsolo, med rødder i en urkraft der kan sparke røv når hun gir den lov. For hun er en stjerne.

Spildanskmusik
16. april 2021

Hudsult

·
#singletip - Selvom diverse restriktioner så småt

bliver lettet, sidder følelserne fra lockdown, isolation, afsavn og den store mangel på kropskontakt stadig meget tydeligt i både krop og sind for mange af os. Og netop det emne sættes der ord på i singlen med det fantastiske ord ‘Hudsult’ som titel, der pudsigt nok kom et år efter første nedlukning. Der er en fed jazzet country-western stemning over nummeret, hvor musikken omfavner dig i et yderst tiltrængt kram, mens teksten samtidig sætter ord mange af de tanker, vi alle har gået og rodet med i de sidste års tid. Nummeret er skrevet ud af, og ind i, tiden vi har været i det sidste år, og stadig er midt i - et nummer af tiden, en hjælp til at komme igennem den. Især omkvædet skærer direkte ind og rammer perfekt, ikke mindst på grund af den overdrevent lækre vokal, der virkelig træder i karakter og stråler der. Få sat ord på denne underlige tid, nyd indpakningen og #spildansk med Rise Larsen fordi det er et rigtig dejligt nummer, og så selvfølgelig fordi hun rammer den spot on!
#single #riselarsen #hudsult #jazz #country #spildanskmusik #musikpåinstagram #støtdanskmusik #danskmusik #musikpådansk #musik #kultur #musiktip #anbefalinger #ideer #tanker #liveislife

Alive på Smallstars - Vordingborg.

3. november 2023


Aftenens hovednavn ”Rise Larsen” gav os en helt forrygende musikalsk oplevelse – Tak Rise...!