Rise Larsen 

                                                 
                                                 

Rise Larsen er konservatorieuddannet som musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Igennem årene har hun været frontfigur i forskellige bands indenfor rock, pop og country genren, fx Housecats - som var et partyband der spillede et utal af gigs på mindre spillesteder og til private fester,  CB Rollerskate - et turnerende countryband, Heksegryden - som spillede egne kompositioner og optrådte på mindre festivaller osv. og flere gange på dk4, og Miss Rise - som primært spillede Rock af nogle af tidens største kvindelige musikere.

Nu er hun gået solo - med egne sange og særligt udvalgte danske coversangehits.


Hun er sangerinde og sangskriver, genren er pop/folk, iørefaldende melodier og danske tekster om hverdagens tanker og følelser som de fleste kan genkende.


Hun akkompagnerer sig selv på akustisk guitar, elektrisk guitar, ekko og loop-effekter, keyboard, og der er også sange med backingtrack af "The One Woman Band Orkester" som nogle kender fra hendes online-live-café fra brugerprofilen på facebook.


Hun har sin egen stil og er svær at sætte i bås, men der er inspiration fra fx Alanis Morissette, The Pretenders, Beatles, Rolling Stones, Shubidua, Kim Larsen, Tv-2 mm.


Flere af hendes sange har klaret sig godt på toplister på dk4 og lokalradioer landet over, og hun har bla. kunnet ses i en akustisk koncertoptagelse i Vesthhuset, ligeledes optaget af dk4.
Derudover har hun været gæst i TV-Glad, Smil Tv, TV Vestsjælland, Kanal Gladsaxe og interviewet i bla. Radio Aktiv.
Hun spiller primært koncerter på mindre spillesteder, caféer, til kultur-arrangementer, byfester, mindre festivaller og andre festlige begivenheder.


Hun bor på Stevns på et nedlagt husmandssted, omgivet af naturens dyreliv.